Ervaring van Jan (Hoofd/Nek/Schouder)

In mei 2013 ben ik helaas tegen een burn-out aangelopen. Ik had al sinds twee jaar heel veel last van mijn nek, schouders en rugspieren. Hier stond enorm veel spanning op wat veel hoofdpijn en beperkingen opleverde. Ik heb eerst een jaar bij een chiropractor gelopen. Dit heeft op zich geholpen maar de behandel frequentie was behoorlijk hoog en verbeterde eigenlijk niet. In mei 2013 ben ik helaas tegen een burn-out aangelopen. Uiteindelijk bleek dit voor een groot deel de oorzaak te zijn van alle ellende.

Ik had al een keer eerder het advies gekregen, van mijn oudste dochter nota bene. Want zei kon Cynthia van de sportschool. Uiteindelijk in december naar Cynthia toe gegaan. Uiteraard een uitgebreid intake gesprek en daarna de behandeling. Ik was in eerste instantie gegaan voor massage. Maar daar kwam al heel gauw een bergje naaldjes bij. Ik weet goed dat ze mij vertelde dat ze mij pijn ging doen. O ja, klein Chinees vrouwtje. In sommige gevallen was het inderdaad wel een beetje gevoelig. Maar het heeft mij enorm geholpen in mijn herstel. Na de eerste behandelingen wist ik niet mij overkomen was. Ik had mij in geen jaren zo ontspannen gevoeld.

Inmiddels is de frequentie van behandelingen verhoogd en dat gaat nog steeds prima. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet. En zal voor een regelmatige onderhoud beurt terugkomen komen bij Cynthia.

Vriendelijke groet,

Jan

© 2014 All rights reserved. abcCynthia.nl