Ervaring van Zerrah (Rugklachten)

Ervaring van Zerrah - scoliose

 Sinds 2010 heb ik last van mijn rug, eerst een beetje daarna werd het steeds erger. Na 3 jaar vele bezoeken bij de huisarts, fysiotherapeut, chiropractor en ziekenhuis ben ik te weten gekomen dat ik scoliose  heb.

Dit houdt in dat je ruggengraat in een S-bocht groeit. Daarnaast heb ik ook een tordatie in mijn rug, mijn ruggengraat draait een paar graden om zijn eigen as.

Uiteindelijk ben ik bij Cynthia terecht gekomen.

De eerste behandeling heeft ze mij eerst nauwkeurig in haar opgenomen; veel gekeken naar mijn rug en veel vragen gesteld.

Het eerste advies was om te slapen met een rond kussen. Dit kussen hou ik vast alsof het een knuffel is. Ik klem mijn armen en benen er omheen, hierdoor blijft mijn rug in mijn slaap rechter.

Tijdens de behandelingen gebruikt Cynthia acupunctuur en cupping voor het behandelen van mijn spieren rond mijn scoliose.

Sinds die tijd heb ik 3 behandelingen gehad.  Als ik bij Cynthia geweest ben, heb ik voor een paar maanden geen last van de spieren in mijn rug.

Het werkt voor mij zo goed, dat ik niet meer wekelijks naar de fysiotherapeut hoef.

Ik ben blij dat ik eindelijk iemand gevonden heb die mij zo goed kan helpen. Zeker omdat ik weet dat mijn scoliose en de tordatie nooit over zullen gaan.

 

© 2014 All rights reserved. abcCynthia.nl