Ervaring van Louis (Rugklachten)

Ervaring Louis

Een maand geleden liep ik thuis de trap af en opeens zat ik "vast"! Niet meer vooruit niet meer achteruit zonder een felle pijn  onder in mijn rug, maar eigenlijk ook door m'n hele lijf. Na een nacht vol kreunen en wakker liggen van de pijn naar de huisarts gegaan.

Dit was op zich al een hele toestand want ik kon echt niet meer op of om. Diagnose van de huisarts is uiteindelijk "Spit". Kan snel weer over zijn maar ook een week of 6 duren. Medicatie: 8 paracetamollen per dag mag en indien gewenst nog wat imbruprofen erbij.

Na 2 dagen vol pijn en uit de roulatie te zijn ben ik door mijn vriend Arjan getipt; Accupunctuur en Cynthia of in omgekeerde volgorde kan ook! Nou als er iemand sceptisch is ten aanzien van accupunctuur dan ben ik dat wel. Maar pijn is een sterke drijfveer dus toch maar Cynthia gebeld en gevraagd of ze me aub kan helpen. Cynthia hoorde me aan door de telefoon en hoewel ze druk en volgeboekt was kon ik over een uurtje langskomen. Hoewel ik vlak bij haar praktijk woon (bleek toen) had ik dat uurtje wel nodig om deze reis met mijn rug samen te voltooien. Cynthia hoorde mijn verhaal aan en liet me op de behandel tafel kruipen. Na een naald onder mijn neus te prikken ( ik dacht wat gebeurd er nou, ik heb toch pijn in m'n rug....... maar ja de pijn als motivator, dus... ) en wat gedraai aan de naald, vroeg Cynthia me om weer op te staan van de behandel tafel.  Wat ik dacht schrijf ik maar niet op maar ben toch gaan staan. En .... het lukt met aanzienlijk meer gemak en veel minder pijn dan de heenreis op de tafel.

Om een lang verhaal kort te maken, Cynthia heeft daarna nog wat naalden in mijn rug geprikt (waar ik niets van voelde), een half uurtje met naalden in de rug gerust en daarna een kneedmassage met een kracht die je niet achter zo;n klein vrouwtje zou zoeken!

Ik ben opgelucht met nog maar een lichte pijn in de rug naar huis gegaan en ben weer in staat om te functioneren. De pijn in mijn onderrug is nu een maand later weliswaar niet helemaal verdwenen maar niet meer erger geworden.

 

© 2014 All rights reserved. abcCynthia.nl