Ervaring van Lien (Heup/Been)

Hier mijn ervaringen wat betreft acupunctuur bij Cynthia.

Daar ik inmiddels nu ruim 3 jaar geleden met pijn in mijn benen begonnen ben en er van alles aangedaan hebt met o.a. onderzoeken scan, s, foto’s, bloedonderzoeken, echo’s waarvan de uitslagen allemaal goed waren wat natuurlijk heel fijn was maar ik was niet van mijn klachten af.

Ben via een kennis bij een chiropractor terecht gekomen daar ben ik goed geholpen en heeft me zover gekregen dat ik weer zonder krukken kon lopen waar ik ook blij mee was, maar ik wilde toch ook nog van die pijn af en geen zware medicijnen slikken. Door er regelmatig over te praten als mensen vragen hoe het is kom je iemand tegen die je een adres geeft en zegt ga eerst op de site kijken en kijk wat je er van vind.

Zo gedaan en gezegd en al gauw een afspraak gemaakt, Cynthia heeft mijn hele verhaal aangehoord en is aan de slag gegaan duidelijk verteld wat ze ging doen en waarvoor het was voor haar al gauw duidelijk dat er in mijn benen allemaal blokkades zaten, ik voelde ook wat ze bedoelde de naaldjes en de massages waren heerlijk vergeleken bij de cupping dat was echt heel pittig maar ik heb daar wel het meeste baat bij gehad want als dat gedaan was voelde je duidelijk de verbetering na ongeveer 6 behandelingen in het begin elke week en daarna om de 2 weken de kruiden tabletjes en oefeningen die ook trouw gedaan moeten worden was er bij mij al duidelijk verbetering en kon ik mijn medicijnen afbouwen en in januari gebruikte ik niets meer. Ben nu al een paar weken niet geweest en het gaat nog steeds goed ik blijf bij haar een paar keer per jaar voor onderhoud. Ben heel blij haar ontmoet te hebben.

Dit zijn mijn ervaringen,

Met vriendelijk groet Lien.

© 2014 All rights reserved. abcCynthia.nl