Ervaring van Riet (Heup/Been)

 

Ervaring van Riet 

In juni 2011, had ik al een paar weken last van pijn in mijn onderrug en kreeg ook last van mijn rechterbeen. Heb 14 juni een afspraak gemaakt met mijn huisarts; dokter adviseerde paracetamol tegen ergere pijn, maar dat hielp niet. 

Ben 24 juni terug gegaan naar de huisarts want had nu ook uitval rechterbeen. 27 juni had ik weer een afspraak met huisarts, en 15 juli in Dirksland waar een MRI scan + fotos gemaakt zijn. 

28 juli afspraak met neuroloog;  wist niet goed wat hij moest, en toen stelde hij voor een lumbaalpunctie (ruggenprik) dat gebeurde op 4 augustus. Op 11 augustus belde de neuroloog alles goed, geen afwijkingen, afspraak maken met de Pijnpolikliniek, daar kon ik 29 augustus komen. 

Toen dacht ik gelijk aan Cynthia die ik al jaren ken, gebeld en afspraak gemaakt na 3 behandelingen met acupunctuur en tuina massage ging ik toch naar de Pijnpoli op 29 augustus. 

Na de 3 behandelingen bij Cynthia was ik bijna zonder pijn en kon slapen zonder medicijnen. 

Ik kwam bij de dokter en vertelde mijn ervaring met Cynthia; deze arts was enthousiast en adviseerde mij hiermee door te gaan. De arts vroeg ook naar een cijfer die ik nu zou geven voor de pijn op een schaal van 0 tot 10, ik zei een 5 want na 3 behandelingen bij Cynthia was de pijn nog niet over. 

We hebben de afspraak gemaakt dat deze dokter mij 31-10-11 telefonish vraagt hoe het gaat en wat voor cijfer ik dan geef voor de pijn. 

Wat ik ook fijn vind voor Cynthia is, dat ze een brief heeft gekregen van deze arts waarin hij vermeldt dat hij positief tegenover deze acupunctuur en tuina massage behandelingen staat; ook mijn huisarts is positief. 

Met vriendelijke groet, Riet.

© 2014 All rights reserved. abcCynthia.nl