Ervaring van Paul 2 (Hoofd/Nek/Schouder)

Ervaring Paul

 

Mijn probleem was een onwillige schouder met een uitstraling naar nek en linker arm. Ik was hiervoor al een tijd onder behandeling bij mijn fysiotherapeut.

Had goede ervaringen met het verhelpen van eerdere rugklachten bij mijn fysio, maar de genoemde schouderklachten  met uitstraling naar nek en arm wilden maar niet verbeteren.

Mijn vrouw die al langer, vanwege chronische longklachten, onder behandeling staat van Cynthia zette mij op haar pad.

Na een uitgebreide intake gaf Cynthia aan dat zij zeker mogelijkheden zag mij te behandelen en stelde een behandelplan op.
In dit behandelplan werd niet alleen uitgegaan van het behandelen van de klacht, maar was ook opgenomen hoe de klachten voorkomen dan wel beperkt konden worden.

In mijn geval was dat zeker aan de orde. Vrij snel had Cynthia waargenomen dat mijn houding niet correct was en vanaf dag één kreeg ik instructies mee hoe hiermee om te gaan. Deze combinatie van behandelingen bestaande uit acupunctuur, massage en houdinginstructies maakte dat mijn klachten per week minder werden. Na een tijdsbestek van een aantal maanden was ik nagenoeg pijnvrij. Nu kom ik nog eens in de  2 maanden bij Cynthia en is de behandeling meer gericht op het voorkomen van mijn klachten. Ik heb veel baat met de werkwijze en behandelingen van Cynthia.

Groeten, Paul 

 

© 2014 All rights reserved. abcCynthia.nl