Ervaring van Monique (Heup/Been)

Mijn problem was pijn in beide benen, zowel overdag als ‘s nachts, en dit al 3 jaar lang.  Ik ben vorig jaar geopereerd aan een dubbele hernia, maar helaas de pijnen in mijn benen had ik nog steeds.  De chirurg vertelde dat er weinig aan te doen is, omdat de zenuwen in mijn rug naar mijn benen toe blijvend beschadigd waren.

Toch was ik niet van plan het erbij te laten zitten, mijn leven was zeer beperkt, en ik ben nog maar 45 jaar, en chronische pijn is echt vreselijk, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. 

Via internet de site van Cynthia gevonden, waar een aantal positieve verhalen op stonden, dat gaf voor mij de doorslag om een behandeling te proberen, ik had tenslotte niets te verliezen.

Cynthia heeft mijn verhaal aangehoord, en is toen mijn benen gaan aanraken, zij voelde direct de verschillende blockades, waardoor de doorbloeding stagneert en de pijnen erger worden.

Ze heeft bij mij een combinatie gebruikt van acupunctuur en tuina massage; deze vorm van massage was af en toe best pijnlijk, maar op het moment dat ze haar handen eraf haalt, voel je ook direct verlichting op die plek. 

Na de eerst behandeling was er al verbetering; ‘s nachts had ik geen pijn meer, en overdag was de pijn iets minder heftig.

Na vier behandelingen is de pijn meest van de dag weg, alleen als ik langere stukken loop of erg moe ben, dan begint het weer wat op te spleen. 

 Maar dit is zo’n verbetering met hoe het een aantal maanden geleden was. 

Ik heb nu afgesproken met Cynthia dat ik elke paar maanden een behandeling kom nemen, uit voorzorg, om te voorkomen dat het weer zo slecht wordt als voorheen. 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik voorheen mijn bedenkingen had mbt acupunctuur, maar ik zou iedereen willen aanraden het te proberen, Cynthia is een lieve, begripvolle vrouw die weet wat ze doet, mij heeft ze in ieder geval kunnen helpen.

© 2014 All rights reserved. abcCynthia.nl