Facial Rejuvenation Acupuncture (Cosmetische acupunctuur)

Valt het jou ook op dat het jonge uiterlijk wat je vroeger in de spiegel zag, vervangen is door wallen onder je ogen, diepe rimpels op je voorhoofd of  wangen die zijn gaan hangen? Heb je er weleens bij stil gestaan dat in de loop van de jaren, de schade door blootstelling aan de zon en stress zijn tol eisen door rimpels te veroorzaken en andere huidproblemen? Ja.. dan is het nu tijd om te ontdekken wat cosmetische acupunctuur voor jou kan betekenen!

Facial Rejuvenation Acupuncture  (ook wel bekend als Cosmetische acupunctuur) is een pijnloze methode om de tekenen van ouderdom te verminderen en waarvoor geen operatie nodig is. Het is een verjongings- en vitaliserend proces, wat ontwikkeld is om ervoor te zorgen dat het hele lichaam er jonger uitziet en jonger voelt. Het is een behandeling die gericht is op twee aspecten, de lokale behandeling en de behandeling van de oorzaak.

De lokale behandeling pakt direct de symptonen aan van de gezichtsveroudering. Daarentegen richt de behandeling van de oorzaak  zich op de (mogelijk) onderliggende oorzaken van de gezichtsveroudering zoals  een verstoorde hormoonhuishouding, stoelgangproblemen of emotionele stress. Zowel de lokale behandeling als de behandeling van de oorzaak worden gedurende één behandeling uitgevoerd om zo het beste en langstdurende resultaat te krijgen.

01Mond_voor 02Mond_na
voor na 7de behandeling
03Voorhoofd_vr 04Voorhoofd_na
voor na 7de behandeling
Copyright: foto's zijn eigendom van abccynthia

Een veilige en betrouwbare techniek

Al duizenden jaren, weten de Chinezen dat schoonheid van binnenuit komt! Zo werd al vanaf de Sung Dynasy (960 AD- 1270 AD) cosmetische acupunctuur toegepast voor de Keizerin en de Keizer zijn bijvrouwen. De Chinezen ontdekten en ontwikkelde manieren om de energiestroom (Qi) in het lichaam te veranderen zo wordt het proces van verjonging geactiveerd. Volgens de beroemde Chinese uitspraak : “Waar Qi gaat, gaat bloed stromen”

De cosmetische acupunctuur is gebaseerd op de principes van de Chinese Geneeskunde. Het gaat om het plaatsen van haardunne naaldjes in bepaalde delen van het gezicht, oren, nek, handen, bovenlichaam en benen waarbij de banen van de levensenergie worden gevolgd. De naalden worden in nauwkeurig gekozen punten ingebracht om zodoende de stroom van de energie te beïnvloeden.

Momenteel wordt Facial Rejuvenation Acupuncture steeds populairder voor diegene die hun gezicht er jonger uit willen laten zien, zonder daarbij de risico’s te lopen op misvorming door een cosmetische ingreep.

Ik ben een gekwalificeerd Acupuncturiste en ik wil u graag deze speciale Facial Rejuvenation Acupuncture behandeling geven. Ik ben door Virginia Doran, M. Ac, L.Ac., L.M.T. opgeleid. Zij is een wereldberoemde docente  en zeer ervaren beoefenaar van Facial Rejuvenation Acupuncture. Mevrouw  Doran heeft regelmatig haar methodiek m.b.t. Facial Rejuvenation Acupuncture gedemonstreerd op TV zenders in Amerika. Ze heeft haar praktijk in New York en behandelt veel beroemdheden en modellen. Gedurende haar lessen in Nederland ben ik één van haar assistenten tijdens de praktijklessen.

Effecten van Facial Rejuvenation Acupuncture

 • Toename van de collageen productie 
 • Verbetering van de spierkracht en huidconditie
 • De kleine lijntjes verdwijnen 
 • Diepere rimples verminderen
 • Vermindering van wallen onder de ogen
 • Stevigere kaaklijn
 • Minder opgeblazen gezicht
 • Hangende oogleden worden gelift
 • Een onderkin wordt geminimaliseerd
 • Poriën verkleinen
 • De hormoonbalans verbeterd, wat helpt tegen acné 
 • Een vochtrijke huid
 • Vermindering van het effect van stress in het gezicht
 • Het laat je innerlijke schoonheid en heldere uitstraling naar buiten komen! 
 • Herstel van een gezonde gezichtskleur

Contra indicaties

 • Hoge bloeddruk (tenzij de klant onder controle is bij een arts onder behandeling)
 • Zware migraine (tenzij het slechts af en toe voorkomt)
 • Diabetici
 • Recente laserbehandeling of Botoxbehandeling (minimaal 3 weken na een dergelijke behandeling mag pas gestart worden met cosmetische acupunctuur)
 • Zwangerschap
 • Verkoudheid of griep
 • Uitbraak van acute herpes
 • Acute allergische reacties

De behandeling en zichtbare resultaten

Na iedere behandeling zal de klant normaal gesproken een strakker gevoel  van het gezicht ervaren. Hoe meer behandelingen, des te meer de zichtbare veranderingen merkbaar zullen zijn. Zichtbare veranderingen zijn o.a. een strakkere en zachtere huid, minder diepe rimpels, meer kleur en een jonger uiterlijk. Kortom: een jonger, gelukkiger en ontspannen gezicht! 

Over het algemeen worden twaalf behandelingen gegeven voor een optimaal resultaat. Gedurende de eerste drie weken, worden twee behandelingen  per week gegeven. Daarna wordt van de 4e tot de 9e, week één behandeling per week gegeven. De effecten worden steeds beter zichtbaar naarmate de behandeling vordert.

De finishing touch van de behandeling

Elke Facial Rejuvenation behandeling eindigt met het verwijderen van de naalden gevolgd door een gezichtsmassage of gezichts acupressuurpunten. Gezichtsmassage en gezichtsacupressuurpunten verbeteren de lokale circulatie van het bloed, lymfe en Qi aanzienlijk terwijl ook de afvalstoffen worden afgevoerd. Tevens worden hierdoor de spieren sterker en de huid strakker. Daarom versterken gezichtsmassage en gezichtsacupressuurpunten het effect van de cosmetische acupunctuur.

Het ultieme Facial Rejuvenation Programma

Iedere persoon reageert anders op de behandeling, dit hangt af van zijn of haar conditie, levensstijl en omgeving voorafgaand aan de behandeling. Na een sessie van 12 behandelingen, is het sterk aan te raden om onderhoudsbehandelingen te blijvenondergaan, zodat een langdurig resultaat van de cosmetische acupunctuur wordt behaald. De effecten van Facial Rejuvenation Acupuncture kunnen jaren zichtbaar zijn, door regelmatig (1x in de één tot drie maanden) onderhoudsbehandelingen in te plannen. Optimale gezondheid en welzijn, zijn de basis voor een jongere teint!

Prijzen van de behandeling

De onderstaande prijzen zijn de prijzen per behandeling:

Gehele Facial Rejuvenation Acupuncture (90 – 120 minuten) € 132,75
Voorhoofd & plooien (60 minuten) €   92,00
Zone rondom de ogen (60 minuten) €  92,00
Lippen & lachrimpels (60 minuten) €   92,00
© 2014 All rights reserved. abcCynthia.nl