Producten

Huidverzorgingsproducten DECLÉOR
DECLÉOR, een merk van etherische producten. De etherische oliën van voor het gezicht en die voor het lichaam zijn ware schoonheidsessences.
Ze hebben een versterkende, antiseptische, verzachtende of helende werking en bovendien een uitzonderlijk sterke affiniteit met de huid, zodat ze onmiddellijk worden opgenomen.  Ze kennen hun weerga niet om de huid voor te bereiden op het verzorgingsproduct dat daarna gebruikt wordt: de fytocosmetische crème.
En de weldadige werking op uw geest is overduidelijk, want de etherische oliën van DECLÉOR hebben stuk voor stuk een verrukkelijke geur.
Make-up producten Pupa
Pupa Milano make-up producten, een wereld van kleuren, gevoelens en sensaties.
Pupa gaat door waar anderen stoppen. Met gedurfde introducties, passend in de tijdgeest. Pupa heeft allure, is trendsettend en ultramodern. Pupa is hét make-up merk voor vrouwen die houden van design en kwaliteit een vanzelfsprekendheid vinden.
De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte. Met de kleurvastheid zit het dus gegarandeerd goed.
De collectie van Pupa is groot en de make-up kits in seizoenskleuren hebben altijd een waanzinnige verpakking.
Vandaar dat veel bekende Nederlanders Pupa via hun visagisten ontdekken en Pupa nu onderdeel is van-niet-te-missen-must-have’s.

Huidverzorgingsproducten DECLÉOR

DECLÉOR, een merk van etherische producten. De etherische oliën van voor het gezicht en die voor het lichaam zijn ware schoonheidsessences. Ze hebben een versterkende, antiseptische, verzachtende of helende werking en bovendien een uitzonderlijk sterke affiniteit met de huid, zodat ze onmiddellijk worden opgenomen. Ze kennen hun weerga niet om de huid voor te bereiden op het verzorgingsproduct dat daarna gebruikt wordt: de fytocosmetische crème. Ook de weldadige werking op uw geest is overduidelijk, want de etherische oliën van DECLÉOR hebben stuk voor stuk een verrukkelijke geur.
www.decleor.nl 

Decleor-photo 1-400Decleor-photo 17-400

© 2014 All rights reserved. abcCynthia.nl