Ervaring van Huub (tennisarm)

Klacht: tennis "elleboog"

Ik had al maanden last van mijn rechterarm, direct onder de elleboog. Een advies om rust te nemen leverde niets op. Daarna het advies gekregen om bij Cynthia langs te gaan.

Tijdens een uitgebreid intake gesprek werden er 2 foto's gemaakt die lieten zien dat het probleem dieper ging: mijn lichaamshouding was niet helemaal goed. Hierop werd meteen de behandeling gestart: een zeer stevige diepe massage en naalden in arm en rug.

Bij de tweede afspraak was de verbetering merkbaar. Ook werd de houding en de manier van arm gebruik besproken met tips die direct verlichting gaven. Opnieuw zeer stevige diepe massage en naalden in arm en rug. Dit herhaalde zich nog 2 keer en de verbetering was opvallend: geen pijn meer en het tennissen is nu zonder problemen. Zware lasten tillen gaat ook weer goed.

Opvallend is ook dat Cynthia tijdens het intake gesprek een probleem aankaartte terwijl ik er niet eens bij stilstond: mijn reukvermogen. Dit werd ook meteen met acupunctuur verholpen.

Mijn aanvankelijke sceptische idee tegenover acupunctuur is overgegaan in enthousiasme. Het werkt uitstekend. Samen met de massage heeft Cynthia 2 problemen in 4 behandelingen verholpen. Cynthia zorgt er voor dat de behandelingen in een goede sfeer plaatsvinden.

Vr gr Huub

© 2014 All rights reserved. abcCynthia.nl