Ervaring van Esther (tennisarm)

Esther

Klacht: tennisarm

Al een paar maanden lang had ik last van mijn arm. Pijn met tennis, maar ook met tillen en rechter arm bewegen. Een vriendin raadde mij aan om naar Cynthia te gaan. Zij was met dezelfde soort klachten geholpen door haar en na 4 behandelingen van de pijn af.

 De eerste afspraak bestond uit een uitgebreid intake gesprek en meteen een behandeling. Eerste een intensieve massage van de gehele arm en schouder. Met daarbij cupping voor een diepere massage. Daarna zijn de naalden gezet. 1 naald is gezet bij mijn elle boog en moest heel de week blijven zitten. Van dit naaldje merk je niks.

Bij mijn tweede afspraak voelde mijn arm al een stuk beter. Weer heeft Cynthia de arm behandeld met massage en acupunctuur. Ook deze keer moest er 1 blijven zitten tot de volgende week. Helaas had ik door een val last van mijn nek en hoofdpijn. Cynthia heeft deze ook behandeld met een stevige massage en acupunctuur. Deze gaf meteen verlichting.

Bij de derde behandeling na 3 weken voelde mijn arm goed. Ik was nog wel voorzichtig , maar de pijn was grotendeels weg. Cynthia gaf wederom een massage en acupunctuur behandeling voor zowel mijn arm als nek. Tijdens de behandeling probeerde Cynthia uit te vinden waardoor de tennisarm was ontstaan. Zij stelde vragen en liet mij testjes doen om te kijken hoe ik mijn arm gebruikte. Cynthia probeert je er van bewust te maken hoe je houding en je lichaam beweegt, hierdoor kan je verkeerd aangeleerde gewoonten afleren. In mijn geval maak ik een draai met mijn arm bij tillen.

Na de derde behandeling had ik na 2 weken pas mijn vierde behandeling. Inmiddels was mijn hoofdpijn en de pijn in mijn arm weg. Ik kan weer zware boodschappen tillen. Maar ik denk hierbij wel aan de tips die ik van Cynthia heb gekregen over houding. De acupunctuur behandelingen zijn herhaald in mijn nek en arm. Inmiddels was ik weer begonnen met hardlopen en daardoor stijf in de onderrug. Deze heeft Cynthia intensief gemasseerd en met acupunctuur behandeld. De stijfheid was meteen verdwenen.

Na de vierde behandeling mocht ik 3 weken weg blijven. In deze weken heb ik geen pijn meer gehad in mijn arm. Ook tennissen gaat weer goed. Bij de vijfde en laatste behandeling worden de laatste puntjes op de i gezet. Tijdens de massage blijken de knopen uit mijn arm verdwenen. Er wordt voor de laatste keer naalden in mijn arm gezet. Dit doet overigens geen pijn.

Ik ben blij dat ik met mijn armklachten naar Cynthia ben gegaan. De effectieve behandelingen hebben mij snel van mijn klachten af geholpen. Cynthia is een prettig persoon en maakt dat de sessies in een goede prettige sfeer plaats vinden.

© 2014 All rights reserved. abcCynthia.nl