Ervaring van Anke (Schouders)

Na een bezoek aan de huisarts vanwege problemen met de beweeglijkheid van mijn armen ben ik doorverwezen naar een ceasartherapeute. Hier heb ik oefeningen gekregen maar na een aantal keer ook het advies gekregen naar de fysiotherapeut te gaan. Hij constateerde dat ik 2 frozen shoulders had (bevroren schouders als het ware waarbij mijn beweeglijkheid mij behoorlijk beperkte in mijn dagelijkse bezigheden en ik behoorlijk wat pijn had).

Bij de fysiotherapeut ben ik 9 keer geweest wat qua beweeglijkheid weinig opleverde.

Toen het tijdens een schoonheidsbehandeling bij Cynthia ter sprake kwam dat ik veel last had van mijn armen adviseerde zij mij acupunctuurbehandeling.

Hierbij past zij ook massage toe om alles wat "vast" zit, los te maken. Dit kan behoorlijk gevoelig zijn maar wat telt is het resultaat!

Tot mijn vreugde was de beweeglijkheid en de pijn van mijn armen na 1 behandeling al opzienbarend verbeterd! Wat heel bijzonder is, is dat zij precies voelt waar de pijn zit!  Ook kreeg ik oefeningen mee van haar die naast de acupunctuurbehandeling goed bijdragen aan het herstel.

Ik had meerdere behandelingen nodig want het probleem van mijn armen was niet gering maar het is van lieverlee steeds beter gegaan en nu kan ik mijn beide armen weer prima gebruiken!

 

Anke

© 2014 All rights reserved. abcCynthia.nl